Доставка в дистрибуції. Економте 25-30% використовуючи динамічне планування

Запрошуємо приєднатися до онлайн-семінару
«Динамічне планування маршрутів доставки в дистрибуції.
Успішний досвід, кейси, інструменти»

25 лютого 2016 з 11:00 до 12:00 Москва, Мінськ, з 10:00 до 11:00 Київ; з 14:00 до 15:00 Астана
Участь безкоштовна. Реєстрація

Читати

Як доставити вчасно і за мінімум грошей у всі точки. Вебінар

Запрошуємо приєднатися до безкоштовного онлайн-семінару
«Оптимізуємо останню милю! або Як вибудувати ідеальний процес доставки?»

27 січня 2016 з 11:00 до 12:00 Москва, Мінськ, з 10:00 до 11:00 Київ; з 14:00 до 15:00 Астана
Участь безкоштовна. Реєстрація

Читати

Як збільшити прибуток компанії за рахунок зменшення витрат на логістику. Підсумки вебінару

Успішно відбувся вебінар для країн СНД на тему: «Як збільшити прибуток компанії за рахунок зменшення витрат на логістику. Вебінар складався з 2-х блоків: рекомендації експертів з модернізації процесу транспортної логістики та презентація системи ABM Rinkai TMS, яка дозволяє істотно підвищити якість обслуговування транспортної інфраструктури.

Читати

Оптимізація логістики м’ясокомбінату «ЮВІЛЕЙНИЙ». Підсумки проекту в рамках форуму

Відбулася презентація підсумків успішно виконаного проекту по оптимізації транспортної логістики м’ясокомбінату «ЮВІЛЕЙНИЙ». Кейс оптимізації був представлений на форумі, приуроченому до Дня Логіста.

Читати

Як доставляти вчасно, економічно і якісно – дізнайтеся на вебінарі

У дистриб’юторському бізнесі витрати на транспортування вантажів складають більшу частину витрат компанії. Від того, наскільки ефективно побудований процес транспортної логістики залежить економіка всієї компанії.

Читати